Reastaurace START

Restaurace Start si připravila Zvěřinové hody

Posted by

Restaurace Start pořádala ve dnech 19-23.10. Zvěřinové hody

Říjen je znám svým téměř až zvěřinovým laděním. Proto mnohé restaurace nelení a svým zákazníkům nabízejí rozsáhlou paletu zvěřinových pochoutek. Restaurace Start patří k jedné z nich, proto si pro své stravníky připravili právě tuto událost. Zvěřinové hody.

Restaurace START
Foto: Dominik „Eldorado“ Horvath

Už při vstupu vše nasvědčovalo velkolepé události. Restaurace Start se rázem proměnila v místo, kde vůně zvěřiny prostupovala polootevřenými dveřmi kuchyně.

Dokonce ani výzdoba nelenila, ta dávala jasně najevo, co můžeme od restaurace čekat. Na stole čekal na stravníka zelený lísteček, na kterém bylo černé na bílém 17 pokrmů.

Ačkoliv byla možnost si zvolit i něco ze stálého menu, každý stejně dal prostor výraznému kusu papíru. Restaurace rovněž nabízí svým hostům zdarma vynikající WIFI signál, který ale radši využívejte co nejméně a spíš se věnujte klasické verbální komunikaci. 

Celkové dění měl v režii šéfkuchař Zdeněk Gajdoš, jež si pro své zákazníky připravil tradiční zvěřinu v moderním kabátku. Proměna do moderny prospěla pokrmům natolik, že jejich rychlé mizení nemuselo být nijak zdůvodňováno.

Restaurace Start ví jak má oslovit své hosty

Menu bylo rozděleno do čtyř částí – předkrmy, polévky, hotová jídla a minutky. Tím pádem mohl být výběr pro mnohé obtížný, protože bylo zkrátka z čeho vybírat. Mnozí neodolali a objednali si osvědčený zvěřinový guláš. Příznivce lehčích pochutin si naopak se značným nadšením zvolil zvěřinovou paštiku s karamelizovanou cibulkou a bylinkovým toastem.


Foto: Dominik „Eldorado“ Horvath

Vstup do restaurace je rozdělen na dva sektory – kuřácký a nekuřácký. Léta plynou a z ošklivého káčátka se stal restauratérský krasavec. Oba sektory mají svému návštěvníkovi co nabídnout, ať už z kulinářského hlediska, tak i z toho estetického. Celkový prostor je natolik líbivý, že lze Restauraci Start směle zařadit do jedné z nejlepších hospod s českou kuchyní v Mladé Boleslavi.

Rezervovanost stolů již od prvních momentů napovídá, že je v současnosti o kulinářský zážitek v restauraci zvlášť zájem. I velké skupiny naleznou své uplatnění, zde se však zákazník bude potýkat s velkou poptávkou a bude nucen si svůj vysněný stůl předem zarezervovat.


Foto: Dominik „Eldorado“ Horvath

Co se týče samotné obsluhy, tak ani ta nelení, ochotně vám vyhoví téměř ve všech možných směrech. Pivaři mají k dispozici tankové pivo. Vinaři se dočkají chutného rozlévaného vína. Fanoušci sportu mají k dispozici televizi, tudíž při sportovním utkání mají možnost fandit svému oblíbenému klubu přímo v restauraci.

Zvěřinové hody jistě nejsou poslední stanicí restaurace. V listopadu nás bude čekat další kulinářsky laděná událost – Svatomartinské husí hody. Proto je důležité brát na zřetel zaneprázdněnost Restaurace Start a včas se připravit, nejen rezervačně, ale také i fyzicky, přicházející pokrm do vašeho žaludku, bude totiž výborný.

Více informací o nás a událostech v Mladé Boleslavi naleznete na našem  facebooku a google + .

5/5 - (8 votes)

Komentáře

Leave a Reply